BBCAlbanian.com
 
BBC në shqip transmetoi nga vitit 1940 - 1967 dhe 1993 - 2011

Në këto faqe do të gjeni një përmbledhje të kontributit të BBC në shqip gjatë viteve
 
BBC në shqip mbyll transmetimet për herë të dytë që nga fillimi në vitin 1940
Kanë folur në mikrofonin e BBC-së personalitete të njohur dhe njerëz të thjeshtë
Mbulime speciale në thellësi për ngjarje dhe aktivitete të ndryshme në rajon e botë
Programi televiziv i debatit Auditorium në bashkëpunim me Top Channel dhe RTK
Mësime në anglisht nëpërmjet lajmeve të ditës në faqet e internetit të BBC-së
Udhëzuesit mbështeten në përvojën e gazetarëve të BBC-së

 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>