اجتماع ايرانيان مقيم سنگاپور در اطراف تابوت های لاله و لادن
لاله و لادن بيژنی پس از يک عمل جراحی برای جدا سازی آنها که بيش از 48 ساعت طول کشيد، يکی پس از ديگری جان خود را از دست دادند.
اين خبر بسياری از ايرانيان و غيرايرانيان را در سرتاسر جهان که برای موفق بودن عمل جراحی اين دو قلوی 29 ساله دعا می کردند، اندوهگين کرد.
و اما يادشان در دل ها ماندگار خواهد بود.
دختران عزيز، لاله ولادن، از روزی كه متولد شديد من ضمن نگهداری عكس تولد شما پيگير وضعيت زندگی شما بودم ومی دانستم باچه مشکلاتی ادامه زندگی می كنيد شما عزيزان باشهامت واستقامت كليه مشکلات باهم زيستن را حل كرده و29 سال درس صبوری شهامت پايداری واميد به زنده بودن را به ما آموختيد خداوند متعال بهشت موعود را به شما عزيزان ارزانی دارد ولازم می دانم از تيم پزشکی با شهامتی كه در رهايی شما فرشتگان از زندگی طاقت فرسا شمارا ياری كرده اند تشكر نمايم. اکبر سهرابی - ايران
به نظر بنده جراحی در كشوری كه از لحاظ پزشكی در سطح پائين بود اصلا درست نبود در حالی كه پزشكان ايرانی اين عمل جراحي را غيرممكن اعلام كرده بودند در ضمن در مراحل اخر آزمايشات با توجه به اينكه نظرات پزشكان در مورد پيوند رگ خونی تغيير پيدا كرد اين نشان می دهد كه آزمايشات ناقص و خام بود و بايستی دوباره آزمايشات را تكرار می كردند. حسين رضايی - ايران
لاله و لادن عزيز؛ شما كه تقريبا هم سن و سال خودم بوديد با درگذشتتان دوباره يادآور روزهای كودكيم گشتيد كه پدربزرگم؛ كه ده سال پيش به رحمت خدا پيوستند همواره با مثال زدن شما و آوردن عكسهايتان زندگی را برايم معنا می كرد آرامش ابدی قرينتان باد . بنفشه ل. - ايران
با عرض تسليت خدمت خانواده گرامی لاله و لادن بيژنی و همه دوستداران اين دو خواهر كه استوره مقاومت و و شجاعت بودن لاله و لادن دو خواهر بودن .......هيچكدام از هم جدا نبودن هردو بودن باهم از آن بچگی .......چون سرا از هم سوا نبودن روزگاران را گذاشتند پشت هم ....هركدام سختی كشيدند پشت هم داشتند حال و هوايی هركدام .....می كشيدند نقشه هايی در ذهنشان تا كجاها پيش رفتند هر كدام ......آرزوها داشتند در سر نهان عاقبت بعد از گذشت اين زمان ....بيست و نه ساله شدند ،جان باختند روحشان شاد باد الف. سادات - ايران
لاله و لادن عزيز، خاطره زندگی شجاعانه، عظمت شخصيت و انتخاب شرافتمندانه شما در حافظه ملتی كه تلاشهای نافرجام بسياری برای دستيابی به آزادی وكرامت فردی داشته، همچون اسطوره ای ماندگار خواهد شد. يادتان كه مساوی با عشق به انسانيت است تا ابد گرامی و جاودان باد. مجيد آقائی - ايران
ما مهاجرين مقيم پاکستان و هموطنان عزيزم که در داخل کشورمان هستند، در قدم اول هر لحظه به اخبار گوش ميداديم و دعا ميکرديم که خداوند آنها را زود زود صحت ياب نمايد ولی خواست خداوند بزرگ اين نبود صبح همان روز يکي از دوستانم برايم تلفن کرد که متاسفانه لادن جهان فانی را وداع گفت و ساعت بعد از طريق اخبار خبر با وفائی لاله را که با لادن داشت شنيديم و حالا دعای مان اين است که خداوند هر دو جهان جنت الفردوس را نصيب آنها و تمام مسلمانان بگرداند. احمد سعيد حيدر يار، مهاجر افغان- پاکستان
پسری 24 ساله از آذربايجان هستم.از مدتها قبل اخبار جراحی اين دو خواهر را دنبال می كردم. اميد و شهامت و تلاش اين دو خواهر برايم تحسين برانگيز والبنه سرمشق خوبی برای زندگيم بود. برای موفقيت آميز بودن عمل جراحيشان لحظه به لحظه دعا كردم. اما وقتی خبر پرواز اين پرنده شهامت را شنيدم، بی اختيار اشك چشمانم را پر كرد. اكنون كه آن دو در ميان ما نيستند، ياد و خاطره، قصه شهامت، استقامت، اميد و محبتشان هميشه در دل ما زنده خواهد بود و دعای ما برای داشتن زندگی آرام ابدی هميشه پشت و پناه آنها خواهد بود. يادشان هميشه زنده باد. علیرضا رحيمی راشد - ايران
همچنان که ياد آوری لحظه به لحظه زندگی سخت ولی همراه با موفقيتشان درس بزرگی است، مرگ پر از شجاعت و اراده و اميدشان نيز. گرچه مرگ مفهومی ندارد زيرا لبان پرخنده شان ياد آنها را در قلب همه جاودانه کرد. دوباره بياموزيم زيستن را. ليلا ز. - ايران
لاله و لادن گلهای باغ ايرانی كه در بوستان اين مملكت با يكديگر روئيدند و بزرگ شدند حاضر نشدند در سفر به بوستان آخرت نيز بدون يكديگر سفر نمايند. اين دو گل باغ شجاعت، استقامت، شادابی و صدها ويژگی و خصوصيات انسانهای بزرگ اگرچه در كوچكی از ميان ما رفتند و ليكن درسهای بزرگی را برای ما به يادگار گذاشتند و شايد بتوان گفت بهترين درس را به ما آموختند ” تلاش، استقامت و پايداری در راه رسيدن به هدف بهمراه توكل و اعتماد به خدای بزرگ و مهربان “ بوده است . رضا ت . - ايران
آنها ايرانی بودند و ايرانی زيستند و با رفتار و کردار خود موجب افتخار هر ايرانی شدند ولی سرانجامشان جهانی بودنشان را به ارمغان آورد. جهانی که با اشتياق منتظر ديدارشان بود ولی افسوس ... آنها با رفتنشان به ما درس گذشت و ايثار آموختند ولی درس آنها نه در حرف بلکه در کردارشان بود و گذشت برای ديگری آنها متوجه خطر بودند ولی به خاطر ديگری مرگ را قبول کردند. سيد نويد ن. - ايران
چه هنرمند است دستان خالقی كه برای اثبات عظمت خويش، دو موجود نازنين را به ايرانيان پرمهر هديه كرد. 29 سال موهبت حيات را ارزانی وجودشان نمود و آنگونه كه از همان ابتدا بر كتيبه تقدير آنها نگاشته بود، با هم به سرزمين خوبيها و بزرگيها فراخواند. توگويی خالق، دوست ميداشت از همان ابتدا اين دو را در روح و فكر وجسم، متصل به هم بيافريند و پيش از جدايی هم، انتهای حضور را برای آنها معنا كند. دانش و تكنولوژی نوين ما نيازمند كشفيات جديد و برداشت های علمي مدرن و پيشرفته است و لاله و لادن ها بستر سازان اين تكامل علمی هستند ولی بدانيم كه در پس پرده همه اينها، حكمت الهی پنهان است. مهدی راد - ايران
يادم مياد بچه بودم که يه شب برای تفريح رفته بوديم به بولوار چمران شيراز که تو يکی از پيتزا فروشی های اونجا شام بخوريم. نشسته بوديم که ديدم مردم همگی به يه سمت خيره شدن. ديدم دو نفر که از سر به هم وصلن اومدن توی پيتزا فروشی. پله های پيتزا فروشی ليز بودن و يه دفه يکی از دوقلوها روی پله ها ليز خورد و خورد زمين. اون يکی هم به دنبال اولی افتاد. صحنه ی دردناکی بود ولی جالب اين بود که دو قلوها قبل از اينکه کسی به فکر کمک کردن بيفته زود از زمين بلند شدن و به راهشون ادامه دادن... يادشان گرامی باد علی تولايی - ايران
درود بر روح بلند و پاكتان. ارزش زنده بودن و زندگی كردن را چه زيبا درك ميكرديد. بسيار زيباتر از ما، ما كه اين نعمت بزرگ، فرادا بودن و سلامت زيستن را نميدايم. شرم بر من كه شكر ايزد را شايسته به جای نمياورم. هرگاه كه به آرزوهای شما دو فرشته ميانديشم از خودم و گلايه هايم شرمنده ميشوم. مرگ شما مرا تكان داد. نرسيدن به بزرگترين آرزو كه ما آگاهانه پاسش نميداريم، چنان سخت منقلبم كرد كه فكر نميكنم هيچ درسی را به اين بزرگی در مكتب عالم آموخته باشم. ورودتان به بهشت و ملاقاتتان با ايزد مبارك باد . شراره ش . تهران
در يك روز پائيزی كه دل تنك زندگی بودم لاله و لادن را تصادفا در يك رستوران ديدم آن دو فرشته آنچنان شاد و پراميد بودند كه گوئی رسالتشان اين بود كه به همگان بگويند : آی مردم زندگی زيباست قدر آنرا بدانيد و با هم مهربان باشيد و مقتدر. و اكنون اين درس بزرگ را به همه جهانيان دادند كه در وقت سختيها به ياد لبخند آنها باشيم. مائده فتاحی - ايران
لاله و لادن كه در نترسی و شهامت از مردان پيشی گرفتند و به پيشواز مرگ رفتند، در حقيقت مرگ را شكست دادند و به عبارت ديگر به ما درس دادند كه مرگ نيز بخشی از طبيعت ما است و ترس از مراحل حيات بی معنا است. بهرحال درگذشت آنها بنده و ساير پاكستانی ها و حتی مردمان اندونزی و مالزی و كشورهای آسيايی را عزادار كرده است . به خانواده آن دو عزيز ازدست رفته تسليت عرض نموده برايشان صبر و اجر مسئلت می نماييم. فرهت حسين - پاکستان
من در رابطه با اين رويداد شجاعت چهار نفر را ستايش ميکنم ، نخست اين دو خواهر ايرانيان را،لاله و لادن که عمرخود را با شجاعت زندگی کردند سپس پزشک جراح آنان که با شجاعت خواسته آنها را برای جدايی قبول کرد و در نهايت آقای دکتر صفاييان که شايد بتوان گفت همانقدر که اين دوقلو ها نادر هستند يک چنين انسانی نيز نادر است. زوبين اميری - ايران
برای آقای مصطفی امامی با اين طرز تفكر متاسفم با اين فكر پس بيماری هم خدا داده و نبايد درمان كرد شجاعت پزشكان كمتر از لاله و لادن نبوده است شما بايد يك پزشك باشيد تا اين جمله را درك كنيد از شما پوزش می طلبم. جليل حسينی - ايران
وقتی لاله و لادن به دنيا آمدند من نه سالم بود. بيست و نه سال اخبار مربوط به زندگی شان را دنبال کردم. من عاشق آنها بودم. زندگی و اراده آنها منحصر به فرد بود. آنها جفت به دنيا آمدند و جفت از دنيا رفتند. به نظر من آنها يک نشانه بودند برای انسانها. زندگی شان چيزهای زيادی به مردم آموخت و مرگ شان روح ملتها را متاثر کرد. آنها ابتدا ايرانی بودند اما بعدا جهانی شدند. اين تنها ملت ايران نبود که آنها را از دست داد. کل هستی يک پديده خاص را از دست داد. امير هوشنگ الله وردی - ايران
از مرگ آنها بينهايت متاثر شدم. اما شجاعت و اميدواری آنها برای من مثال زدنی و فراموش نشدنی است كه با اينكه ميدانستند اميد به موفقيت اين عمل كم است، اما برای اينكه بتوانند مستقل زندگی كنند خطرات اين عمل را به جان خريدند. همچنين شهامت و جسارت تيم پزشكی را هم تحسين ميكنم كه برای كمك به آنها نهايت تلاش خودشان را كردند. اميدوارم اين دو خواهر به آرامش رسيده باشند. علی نيکرو - آمريکا
آفرينش اين دو به اين صورت کار خداوند بوده است و نبايد خلق خدا در کار خدا دخالت کند. بنا به رساله امام اين کار يکنوع عمل حرام است و اگر در ايران بود جراحان به دليل قتل عمد بايد محاکمه شوند. مصطفی امامی - ايران
مرگ لاله و لادن مانند زندگی شان نيز شگفت انگيز و آموزنده بود. شگفت از آن رو که همه (بيرحم و رحيم) در سوگ آن گريستند، و اين ثبت شدنی است در تاريخ. و آموزنده که نشان داد: از جان عزيزتر آزاد بودن است. خسرو صدری -آلمان
چنين مينمايد كه آنها نتوانستند از هم جدا شوند و اميدشان نااميد شد. اين چيزی است كه چشم سر ميبيند. اما چشم دل ميگويد كه آنها در آسايش و آرامش كامل به مراد خود رسيدند. در دنيايی آرامتر و به دور از همه كژيها و نامراديها. حالا اين دو پرنده از قفس رها شده چه جولانی ميدهند در عرش و چه به حال ما تأسف ميخورند و از گريه ما برايشان، خنده ميكنند. چه آسوده و راحت، و بی دغدغه فردايی نامعلوم، حياتی نو را آغاز كردند. خودشان ميگفتند كه هر كسی را زمانی وقت خداحافظی است اما چه راحت و چه سريع آنچه را گفتند ديدند و چشيدند. و چه شجاعانه در ديدن يار بر ما پيشی گرفتند. روحشان شاد و يادشان زنده باد. کامران يزدانی - ايران
لاله و لادن عزيز افسوس که ما شما دو انسان بزرگوار و دوست داشتنی را از دست داديم . ما از صميم قلب برای عمل جراحی موفقيت آميز و سلامتی شما دعا کرده بوديم. آرزوی ما اين بود که شما پس از عمل، سالهای سال شاد تر و راحت تر زندگی کنيد و اهداف والای جداگانه خويش را دنبال کنيد. شما فوق العاده دوست داشتنی، پاک، پرتحمل و شجاع بوديد و خيلی زود و دردناک ما را ترک کرديد. برای همگی ما فوق العاده سخت و دردناک بود که پس از عمل، نتوانستيم در شادی و سرور و لبخند زيبای شما سهيم شويم زيرا شما از ميان ما رفتيد تا در جوار رحمت خداوند، يک زندگی زيبا و سرشار از آرامش را آغاز کنيد. ما می دانيم که شما اکنون شاد و به دور از تمامی دردها، رنجها و مشکلاتی هستيد که ساليان سال در طول زندگی خويش با بردباری تحمل کرده بوديد. ما از شما آموختيم که در مقابل هر مشکلی می توان همچون شما، محکم، استوار و شجاع بود. ما همواره شما را در قلبهای خويش به ياد خواهيم داشت و برای شادی روح تان و همچنين تسلی خاطر بازماندگان تان دعا خواهيم کرد. پريسا شريعت پناهی -ايران
بياد آندو كه در راه جدايی شجاعانه فداكاری كردند و رفتند هر چند كه واژه جدايی برای همگان تلخ و ناگوار است ولی اين واژه برای اولين بار معنای خود را باخت و تبديل به واژه شيرينی شد كه تمامی مردم برای آن دست به دعا برداشتند اما ديری نپاييد كه اين واژه دوباره خود را باز شناخت واين بار با قساوت هر چه تمام تر تلخی جدايی از دو مظهر صبر و گذشت و شهامت را بر كاممان چشانيد بياد خنده های زيبايتان كه قبل از عمل شجاعانه بر سيمای دردمندتان نقش بسته بود خواهيم ماند و تلخی جداييتان را بسختی تاب خواهيم آورد. عيلرضا علی مدد سلطانی - ايران
لاله و لادن حالا با هم هستند تو بهشت .. با هم می دوند و اين بار يكی زود تر به مقصد می رسد ... شايد باز هم با هم به خط پايان برسند. علی درويش - ايران
با سلام و تسليت به همه دوستداران انسانيت و عشق. لاله و لادن عزيز برای چيزی از دست رفنتد که هر انسانی آن را داراست. اميد و اراده و آرزوی آنها را می ستاييم و خاطره آنها را همواره زنده نگه خواهيم داشت. جه زيباست که روزی به نام آنها نامگذاری شود. روحشان در آرامش باد. احسان صباغيان - ايران
نه نه من براتون گريه نمی کنم. عزا داری نمی کنم. شما به من ياد داديد شجاع باشم. من از شما صبر رو ياد گرفتم. از شما ياد گرفتم در همچين لحظه ای لبخند بزنم. هيچوقت سمبلهای شجاعت از ياد آدم نميرن. ميلاد ک - ا يران
لاله و لادن عضوی از ما بودند كه نتوانستند جدايی همديگر را تحمل كنند. اين تقدير و سرنوشت آنان بود كه اين چنين شد. ولی مقصر اصلی در اين اتفاق مسئولين پزشكی ايران و وزارت بهداشت ايران و رئيس جراحان ايران بودند كه باسفر به سنگاپور موافقت كردند. آنها می توانستند كشوری كه دارای علم پزشكی برتری را انتخاب كنند ولی نكردند. علی فروغی - ايران
از شنيدن خبر مرگ لاله ولادن بسيار متاثر شدم و پس از مدتها گريستم روح آنها تحمل جدائی را نداشت و پس از اندک زمانی دوباره به هم رسيدند. اين ضايعه را به مرم ايران تسليت عرض ميکنم. احمد رضا جمالی - ايران
من وهمسر و فرزندم وقتی خبر درگذشت لاله و لادن عزيز را شنيديم بسيار متاثر شديم و از اين خبر دردناك گريستيم. مانند آن بود كه خواهران خود را از دست داده ايم. مرگ با شهامت آنان تولد اميد در دل نااميدان جهان خواهد بود. سعيد ميرزائی - ايران
ياران يگانه به فراز بر شدند
تنها در آينه چهره همديگر را می ديدند
جدايی تنها راه ديدار، راه شکستن آينه بود
با اين حال جدايی ممکن نبود
چرا که حياتشان در يگانگی نهفته بود
مرگ لاله و لادن مرگ اميد نيست
مرگ تقلای انسان برای رهايی از جبر زندگی نيست
آنها با کردارشان جبر طبيعت را در هم شکستند،
مرگشان برجسته ترين نشان پيروزی بر هراس است،
بيژنی ها آگاهانه پا در اين راه نهادند
آگاهی شان، تلاش خستگی ناپذيرشان،
نقش بند خاطره ها خواهد بود
جان های خسته آنها را از حرکت بازنداشت
ترس آنها را از حرکت بازنداشت
مرگشان ما را از انديشيدن به آنها بازنخواهد داشت،
يادشان گرامی باد س. ع. - واشنگتن
فوت لاله و لادن عزيز نه تنها قلب تمام ايرانيان را به درد آورد بلكه قلب تمام انسانهايی كه هنوز در وجودشان ذره اى عشق است، را شكست. من اين ضايعه را به تمام مردم ايران كه لاله ولادن را جزيی از خانواده خود می دانستند تسليت می گويم. طراوت رزاقی - ايران
با عرض تسليت به خانوادهای بيژنی و صفائيان و آرزوی شادی روح لاله و لادن که با رفتن شان همه ملت ایران را داغدار نمودند. اين دو خواهر به همه ما درس شجاعت، اميد، گذشت و فداکاری آموختند. به يادشان می مانيم. محمد رضا نامی - ايران
لاله و لادن بيژني ايرانی بودند ولی با مرگ آنها مردم جهان متاثر شدند و من هم به مردم ايران تسليت عرض ميكنم. ياسر فاضل - ايران
لاله و لادن فقط زندگى كردند. مرگ بخشى از زندگى نيست. مرگ هيچ نيست، نه خوب، نه بد. زندگى اما خوب و بد دارد. لاله و لادن دو دختر ايرانى بودند كه تا بودند خوب زندگى كردند، زيرا شجاعت پذيرش مخاطره براى بهتر را داشتند. به خود مى بالم كه سرزمينم چنين شجاعانى دارد. سعيد شمس - اتريش
لادن و لاله چون كوه استوار و بسيار دوست داشتنيمان. رفتنتان اشك به ديده همه مانشاند و غصه را مهمان قلبهايمان كرد اما بدانيد كه يادتان تا ابد در دلهايمان ميماند. پرديس آصف - ايران
مرگ آنها همه دنيا را متاثر كرد، و باعث شد اندكی به زندگيهای كوچك خود بنگريم و ببينيم كه آيا در قبال آنچه داريم كاری انجام ميدهيم؟ لاله و لادن، برای همه ايرانيان خواهران عزيزی بودند كه اميد و وسعت روح را به همگان آموختند. روانشان شاد باد. مريم حاتمی - ايران
من وخانواده ام زمانی شنيديم که قراراست لاله ولادن ازهم جدا شوند خيلی خوشحال شديم وتا زمان انجام عمل جداسازی اخبارش را مرتب پی گيری ميکرديم تا اينکه شنيديم متاسفانه لاله ولادن فوت کردند خيلی ناراحت شديم. ضايعه درگذشت لاله ولادن را که درغربت و دور از وطنشان اتفاق افتاد به تمام مردم ايران وخانواده محترمشان تسليت عرض ميکنم و روح لاله ولادن شادباد. محمد علی مرادی - مهاجرافغانی مقيم مشهد
ای دردناک لحظه آسودن شما تلخ است تلخ بودن و نابودن شما. محمد باقری - ايران
دستهاشان در باغچه خدا حافظی و خاطره هايشان در چشمه های جوشان اشک و خود چون کبوترانی سبکبال با بالهای رنگی وقار و استقامت از بلند ترين قله های آرزو پر کشيدند تا ماندن و سکون را به سخره بگيرند يادشان سبز و خاطره هاشان چون سمبلی از عظمت تا ابد باقی. علی صدريخواه - ايران
آنها به آرامش رسيدند و شهامت آنها در اقدام به پذيرش چنين عمل خطيری الحق لايق بزرگترين ستايشهاست. بالاخره آنها به آرزوی ديرينه شان که جدائی از قفس تن شان بود رسيدند هر چند که بظاهر اجل در اين دنيا مجال نداد اما حيات جاودان آنها در آرامشی از دير باز آنرا آرزومند بودند آغاز شده است. روانشان شاد. آتيلا تولگای - ايران
نه ! من از مرگ نميترسم! من از آن قبر پر از تنهايی من از آن خانه ی تاریک و سياه من از آن خاطره ی دل کندن من از آن وحشت مرگ آور مرگ می ترسم..... نه!نه!....نه!من از مرگ می ترسم! نه من از مرگ می ترسم... به آن دو که از مرگ نترسيدند تبريک می گويم. حسين ر. - ايران
برای آن دو مرحوم طلب آمرزش داریم. و زيستن را از آن دو بياموزيم. صبر انسان بی انتهاست. بياموزیم صبور باشيم و شاکر. برای خانواده آن دو گل صبور هم آرزوی صبر دارم. علی طباطبائی - اتريش
با سلام و تسليت به خانواده ايشان بايد بگويم ايشان دارای شجاعت و مقاومتی بودند كه در هر جا بر سر زبانهاست خدايشان رحمت كند كه دارای روحی پاك بودند. فرهاد نصر - ايران
لاله ولادن به آرزوی ديرينشان رسيدند..ولی افسوس كه نتوانستند فراق هم را تحمل كنند. آنان از هم جدا شدند واز زندگی نيز...ايكاش همه انسانها اينچنين شهامت رويارويی با مرگ را داشتند.لاله ولادن مايه مباهات ايرانيان هستند. درشجاعت، درصبوری، درعزم و اراده و در جدال بی امان با مشكلات. من برای آنها گريستم و خيلی از ايرانيان هم چنين كردند. روحشان شاد. حميد و.- ايران
با اینکه جسمشان از بین ما رفت یادشان همیشه در بین ما خواهد ماند. نينا يگانه - ايران
در کشوری چو ايران که فرديت و استقلال همگان از آنان سلب گشته است، اين دو خواهر درس شجاعت و آزادگی را برای زندگی مستقل به همه ما ايرانيان آموختند. آن دو مرگ را بر زندگی سخت خويش ترجيح دادند، تا آرمانشان روشنگر را ملت بزرگ ايران باشد. با آرزوی روحی شاد برايشان و فردايی بهتر برای ايرانشان. امير روانبخش - آمريکا
لاله و لادن دو غنچه بودند که هرگز شکفته نشدند ولی می توان آنان را شجاع ترين دختران روی زمين ناميد. حشمت فانی - ايران
آندو مظهر پشتكار و مقاومت در برابر مشكلات بودند. روزبه فرسيو - ايران
لاله ولادن از صميم قلب برای شما آرزوی رحمت خداوند را دارم. چند روزيست که از اعماق وجودم بياد شما هستم. دوستتان دارم. رضا حدادی - ايران
درس بزرگی از این دو نازنين آموختم: اميد و شجاعت نازنين انصاری - ايران
با عرض تسليت به خانواده محترم بيژنی و همه دوستداران شان اميدوارم که روح شان شاد باشد. الياس سلجوقی - ايرلند
نام
نام خانوادگی
کشور
نشانی الکترونيکی
نظرهای شما
توجه: بی بی سی می کوشد تا حد ممکن، نظرهای دريافت شده را در سخنگاه منعکس کند. نامه های دريافتی ويرايش خواهد شد.