Barbican's Rain Room where visitors stay dry

Help

For many of us, it may be raining outside but if you visit the Barbican you could find that it is raining inside too.

The Rain Room, developed by artists in London, uses special movement sensors to make sure visitors do not get wet despite "walking in the rain".

BBC London's arts correspondent Brenda Emmanus talks to artist Stuart Wood, who created the installation along with fellow former Royal College of Art students Hannes Koch and Florian Ortkrass.

BBC © 2014 The BBC is not responsible for the content of external sites. Read more.

This page is best viewed in an up-to-date web browser with style sheets (CSS) enabled. While you will be able to view the content of this page in your current browser, you will not be able to get the full visual experience. Please consider upgrading your browser software or enabling style sheets (CSS) if you are able to do so.