Renovation of Tupsley Quarry in Herefordshire is completed

New path at the space - Central Tupsley Community Group Over 1300m of footpaths have been resurfaced around the site

Improvements to green space at a former Herefordshire quarry have been completed.

A £53,000 renovation project of the 17-acre area in Tupsley includes new footpaths, railings, improved access and site repairs.

Funding came from the Central Tupsley Community Group, Hereford City Council and Herefordshire Council.

The Veolia Environmental Trust also awarded £34,519 through the Landfill Communities Fund.

The project was led by the Central Tupsley Community Group and work started last month.

The site is divided into a dog exercise area, a play area, a nature reserve and a large open grassed area including two football pitches.

Chair of the community group, Cllr Jim Kenyon, said: "These improvements will mean an increased number of people from Tupsley and across the city can use and enjoy the quarry and the space and facilities it offers."

More on This Story

The BBC is not responsible for the content of external Internet sites

BBC Hereford & Worcester

Weather

Worcester

9 °C 5 °C

Features

BBC © 2014 The BBC is not responsible for the content of external sites. Read more.

This page is best viewed in an up-to-date web browser with style sheets (CSS) enabled. While you will be able to view the content of this page in your current browser, you will not be able to get the full visual experience. Please consider upgrading your browser software or enabling style sheets (CSS) if you are able to do so.