Çështjet sipas partive
 
 
 
 
Integrimi europian
 
 
Integrimi europian

 

PS thotë se do t'i prijnë shqiptarëve drejt një të ardhme europiane dhe se bashkëpunimi dhe integrimi rajonal janë prelud i procesit të integrimit të Shqipërisë e të shqiptarëve në Evropën e Bashkuar dhe NATO.

PD thotë se integrimi europian, së bashku me procesin e liberalizimit dhe të hapjes së ekonomisë, me anëtarësimin në strukturat euro-atlantike dhe të tjera struktura të përshtatshme ndërkombëtare përbëjnë thelbin e filozofisë qeverisëse të PD për ta bërë Shqipërinë pjesë e lëvizjes globalizuese në botë.

LSI e ka qëllim kryesor të saj integrimin e Shqipërisë në BE.

LZHK premton të rivendosë vlerën e pasaportës shqiptare të para vitit 1939.
 
^^ Kthehu në krye Kthehu tek faqja kryesore >>