Questions about English
Hyrje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hyrje

 


Keni nevojë për ndihmë në mësimin e gjuhës angleze? Sepse, siç dihet, gjuha e huaj e mësuar nga librat dhe përdorimi i saj në situatat e përditshme nuk janë e njëjta gjë.

Për këtë arsye departamenti i mësimit të gjuhës angleze në Shërbimin Botëror të BBC-së ka mbledhur disa prej pyetjeve me të shpeshta dhe ka kërkuar ndihmën e disa ekspertëve të gjuhës angleze.

Këtë javë jepet përdorimi i Lunch / Supper / Dinner

Po të keni pyetje për ekspertët mund t'i dërgoni ato në anglisht në këtë adresë elektronike majlinda.mortimer@bbc.co.uk

Por ju themi se nuk mund t'ju garantojmë që do t'i përgjigjemi çdo pyetjeje që na dërgohet.

Në këtë program jo vetëm që do të keni përgjigjen e shkruar, por ju do të keni mundësi dhe të dëgjoni vetë ekspertët duke shtypur nën lidhjen DËGJONI PËRGJIGJEN.

Mundësitë e dëgjimit në audio
Për të dëgjuar përgjigjen zgjidhni "Dëgjoni programin në formatin Real Audio". Po qe se nuk keni programin Real Audio, ju mund ta merrni atë duke shtypur lidhjen Shkarkoni këtu.

Ju gjithashtu keni mundësi të shkarkoni apo inçizoni programet në kompjuterin tuaj. Shtypni me anën e djathtë të mausit mbi lidhjen "Shkarkoni programin në formatin MP3" dhe zgjidhni "Save target as ...". Audio në formatin MP3 mund të ri-prodhohet nga pothuajse të gjithë programet kryesorë kompjuterikë.
 
^^ Kthehu në krye Faqja kryesore >>Mësojmë anglisht >>