Language to go
 

------------------------------------------------

 
- Something like That

------------------------------------------------

 
- Are you a bit of a Reader?

------------------------------------------------

 
- What would you do if you Won a Million Pounds?

------------------------------------------------

 
- Be your own Boss

------------------------------------------------

 
- Living by Yourself
Pesë mësimet e treta përqëndrohen në:

Something like that

Are you a bit of a Reader?

What would you do if ...?

Be your own Boss

Living by Yourself


Këto mësime shoqërohen nga një tekst i shkruar dhe në formë zanore, fjalor dhe shpjegime.

^^ Kthehu në krye Kthehu tek faqja kryesore >>