http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E mërkurë, 21 maj 2008 - 18:45 CET

Fadil Berisha fotograf shqiptar

Fadil Berisha është fotograf shqiptar me famë botërore.

Para objektivit të tij kanë kaluar yje të njohura si Halle Berry, Isabella Rosellini, për t'i përmendur disa.

Aktualisht, zoti Berisha është angazhuar nga kompania e njohur Roleks.

Me zotin Berisha bisedoi Ragip Luta i BBC-së në studion e tij në Nju Jork dhe fillimisht e pyeti se sa kohë kishte që jetonte në këtë qytet:

Intervista me Fadil Berishën