BBCAlbanian.com
 
Botuar: E premte, 25 janar 2008 - 09:10 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Interes i veçantë për vizitën në Kosovë
 
Pamje nga Tirana
Është hera e parë që kreu i shtetit shqiptar viziton Kosovën.
Edhe në Tiranë, ashtu si në Prishtinë, vizita e presidentit Bamir Topi po përcillet me një interesim të vecantë.

Është hera e parë që kreu i shtetit shqiptar viziton Kosovën në një moment final për ardhmërinë e saj dhe përbërja e delegacionin me më shumë se 100 anëtarë është domethënie e rëndësisë së kësaj vizite.

Ish-kreu i misionit shqiptar në Prishtinë dhe njohës i zhvillimeve rajonale, Bujar Muharremi i tha BBC-së së kjo vizitë është mjaft e rëndësishme dhe shumë simbolike, pikërisht në këtë kohë kur pritet edhe shpallja e pavarësisë së Kosovës.

 
 
LOKALE
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>