BBCAlbanian.com
 
Botuar: E enjte, 06 dhjetor 2007 - 12:12 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Teodor Laço, ambasador në Rusi
 
Teodor Laço
Teodor Laço, ambasadori i Shqipërisë në Rusi
Gjatë 40 vjetëve krijimtari, Teodor Laço, ka shkruar disa dhjetëra romane e novela, drama, skenare filmash e botime publicistike.

Me fillimin e proceseve demokratike në Shqiperi në fillimin e viteve 90-të, është përfshirë në politikë, si deputet, kryetar partie e deri edhe si një ndër kandidatët për president të vendit.

Aktualisht, zoti Laço është ambasador i Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse, ku krahas drejtimit të misionit diplomatik, vazhdon të shkruajë intensivisht dhe ka në dorë një punim publicistik me titull "Dritare në Kremlin".

Sokol Gruda i BBC-së bisedoi në Moskë me zotin Teodor Laço.

 
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>