BBCAlbanian.com
 
Botuar: E hënë, 22 tetor 2007 - 11:50 CET
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
Teuta Topi, Zonja e Parë e Shqipërisë
 
Teuta Topi, Zonjë e Parë, Shqipëri
Zonja Topi flet për familjen dhe bashkëshortin
Zonja e parë e Shqipërisë, Teuta Topi, flet për jetën e saj para dhe pas zgjedhjes së bashkëshortit si President i Republikës së Shqipërisë.

Në një intervistë ekskluzive për BBC-në, Zonja Topi, aktualisht shefe e Sektorit të Zhvillimit Rural në Ministrinë e Bujqësisë, tregon për familjen dhe si u u njoh e u dashurua me zotin Topi.

Ajo flet per karierën e saj, marrëdheniet me njerezit, si dhe për dëshirën që ka për të kontribuar në rolin e saj si zonja e parë e vendit.

Me zonjën Teuta Topi bisedoi Elira Lamani.


 
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>