BBCAlbanian.com
 
Botuar: E hënë, 06 gusht 2007 - 08:08 CET
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
Kushtrim Xhakli, drejtor i institutit IPKO
 
Kushtrim Xhakli
Kushtrim Xhakli thotë se teknologjia duhet të jetë prioritare
Kushtrim Xhakli është drejtor i institutit IPKO në Prishtinë, si dhe i projektit edukativ dixhital trajnimi.com zhvilluar dhe udhëhequr nga ky institut.

Ky projekt ka për qëllim të ofrojë mundësi për qasje edukative të nivelit të lartë në bazën e njohurive të zgjeruara, e sidomos të njohurive për përdorimin e teknologjisë informative.

Ky projekt u ofrohet qytetarëve të Kosovës për përdorim falas.

Kushtrim Xhakli beson se vetëm me projekte novatore do të mund të transformohet kultura e shoqërisë informative në vend dhe se teknologjia duhet të jetë prioritare e në nje hap me zhvillimin ekonomik të Kosovës.

Intervistën me zotin Xhakli e realizoi Afërdita Rushiti.

 
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>