http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E premte, 16 mars 2007 - 15:39 CET

Christian Gut, shkencëtar francez

Shkencëtari francez Christian Gut është anëtar i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, Profesor i Qytetërimit Shqiptar në Institutin e Gjuhëve dhe të Qytetërimeve Lindore.

Ai gjithashtu jep leksione në Shkollën e lartë të studimeve praktike në Universitetin e Sorbonës në Paris.

Për kontributin e tij të shquar në fushën e studimeve shqiptare është zgjedhur Profesor Honoris Causa i Universtitetit të Tiranës si dhe profesor i posaçëm i universitetit të Elbasanit.

Elira Lamani e intervistoi Prof. Christian Gut ne studion e tij.

Dëgjoni intervistën në audio