BBCAlbanian.com
 
Botuar: E premte, 16 mars 2007 - 15:39 CET
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
Christian Gut, shkencëtar francez
 
Prof. Christian Gut me gazetaren e BBC-së Elira Lamani
Prof. Christian Gut me gazetaren e BBC-së Elira Lamani
Shkencëtari francez Christian Gut është anëtar i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, Profesor i Qytetërimit Shqiptar në Institutin e Gjuhëve dhe të Qytetërimeve Lindore.

Ai gjithashtu jep leksione në Shkollën e lartë të studimeve praktike në Universitetin e Sorbonës në Paris.

Për kontributin e tij të shquar në fushën e studimeve shqiptare është zgjedhur Profesor Honoris Causa i Universtitetit të Tiranës si dhe profesor i posaçëm i universitetit të Elbasanit.

Elira Lamani e intervistoi Prof. Christian Gut ne studion e tij.


 
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>