BBCAlbanian.com
 
Botuar: E mërkurë, 30 gusht 2006 - 12:50 CET
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
Motër Nirmala drejtuese e Misionit të Nënë Terezës
 
Motër Nirmala drejton Misionarët e Bamirësisë, misioni i ngritur nga Nënë Teresa 55 vjet më parë.

Motër Nirmala është një grua fjalëpakë dhe e vogël në trup. Ishte e vështirë të realizoje një takim me të pasi media nuk ka qenë shumë bujare me misionaret e bamirësisë.

Misioni është kritikuar se nuk ka bërë mjaftueshëm krahasuar me ndihmat që merr nga dhurues të ndryshëm.

Tetë vjet pas vdekjes së Nënë Terezës, misioni i saj vazhdon të njëjtën punë, por shumë i kujdesshëm në kontaktet me median dhe duke dhënë e marrë me numrin e madh të turistëve, vullnetarëve dhe të atyre që kanë nevojë. Intervista u realizua nga Irena Luto.

 
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>