BBCAlbanian.com
 
Botuar: E mërkurë, 03 mars 2010 - 14:53 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Interneti-superfuqi e re
 
Një përdorues i internetit
Interneti sot po përhapet kudo
Interneti po e transformon botën. Ai po i jep krah zbulimeve të ndryshme me njohuritë që janë vetëm një klikim larg.

Interneti po e zvogëlon planetin sa edhe vendet më të largëta i afron vetëm më lëvizjen e një butoni.

Por ai ka krijuar sfida, po aq sa edhe mundësi.
A është interneti fuqia më e madhe që ka parë ndonjëherë bota?

Superfuqia, një seri programesh që hulumtojnë fuqinë e jashtëzakonshme të internetit, nis në datën 8 mars, në BBC në shqip, në valët e shërbimit botëror të BBC-së, në BBC World dhe në bbc.com fraksion/superpower.

 
 
LOKALE
Interneti- armiku i shtetit
05 mars 2010 | Faqja Kryesore
TË JASHTME
BBC nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e faqeve të jashtme të internetit
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>