http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E hënë, 16 shkurt 2009 - 18:09 CET

Sa e suksesshme ka qenë Kosova në vitin e parë si shtet?

Sa e suksesshme ka qenë Kosova në vitin e parë të saj si shtet?

Cilat kanë qenë sukseset dhe dështimet e saj dhe sa janë përmbushur pritjet e qytetarëve?

Cili ka qenë zhvillimi ekonomik dhe sa e qëndrueshme ka qenë siguria?.

Cili ka qenë qëndrimi i serbëve në Kosovë dhe qëndrimi i qeverisë në Beograd për këtë cështje dhe pse Prishtina nuk ka mundur që ta ushtrojë sovranitetin e saj në gjithë territorin e Kosovës?

Dëgjoni Forumin

Për këto dhe shumë çështje të tjera një vit pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës, në emisionin Forum të BBC-së që është realizuar nga gazetari Muharrem Nitaj, kanë folur analistët Ramush Tahir, Behlul Beqaj dhe Ylber Hysa, politikanë serb nga Prishtinia dhe Beogradi, si dhe qyterarë shqiptarë e serbë të Kosovës.