BBCAlbanian.com
 
Botuar: E hënë, 16 shkurt 2009 - 18:09 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Sa e suksesshme ka qenë Kosova në vitin e parë si shtet?
 
Prishtina
Sa e suksesshme ka qenë Kosova në vitin e parë të saj si shtet?

Cilat kanë qenë sukseset dhe dështimet e saj dhe sa janë përmbushur pritjet e qytetarëve?

Cili ka qenë zhvillimi ekonomik dhe sa e qëndrueshme ka qenë siguria?.

Cili ka qenë qëndrimi i serbëve në Kosovë dhe qëndrimi i qeverisë në Beograd për këtë cështje dhe pse Prishtina nuk ka mundur që ta ushtrojë sovranitetin e saj në gjithë territorin e Kosovës?

Për këto dhe shumë çështje të tjera një vit pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës, në emisionin Forum të BBC-së që është realizuar nga gazetari Muharrem Nitaj, kanë folur analistët Ramush Tahir, Behlul Beqaj dhe Ylber Hysa, politikanë serb nga Prishtinia dhe Beogradi, si dhe qyterarë shqiptarë e serbë të Kosovës.

 
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>