BBCAlbanian.com
 
Botuar: E shtunë, 10 mars 2007 - 17:31 CET
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
Bisedimet për Kosovën përfundojnë pa marrëveshje
 
Bisedimet për Kosovën në Vjenë
Bisedimet për Kosovën në Vjenë
Udhëheqësit serbë dhe ata shqiptarë nuk kanë mundur të bien dakort për të ardhmen e Kosovës, gjatë bisedimeve ne Vjenë.

I dërguari i posaçëm i OKBsë ne Kosovë Martti Ahtisaari, propozoi që Kosovës t'i jepen atributet e pavarësisë.

Ndërsa drejtuesit kosovarë e aprovuan gjerësisht planin, presidenti Serb Boris Tadiç, tha se ky plan ishte krejtësisht i papranueshëm.

Zoti Ahtisari tha se ai tani do t'ia paraqiste propozimet e tij për Kosovën, Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

 
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>