http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E enjte, 04 janar 2007 - 17:50 CET

Auditoriumi në Elbasan

Elbasani ishte stacioni i radhës i debatit Auditorium të BBC - së që vazhdon udhëtimin e tij nëpër Shqipëri dhe në Kosovë. Ky debat mundësohet dhe me ndihmën e ambasadës britanike dhe është një bashkëpunim i BBC - së me Top Channel.

Auditori në Elbasan ishte i mbushur me të rinj të universitetit Aleksandër Xhuvani, por edhe me nxënës të gjimnazeve të qytetit. Gjithashtu kishte dhe një përfaqësi të konsiderueshme të shoqërisë civile të qytetit.

Programi auditorium i BBC-së shkoi dy herë në Elbasan. Ky është programi i ciklit të parë Auditorium nëpër Shqipëri.

Auditorium në Elbasan