BBCAlbanian.com
 
Botuar: E enjte, 04 janar 2007 - 17:50 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Auditoriumi në Elbasan
 
Pamje nga përgatitjet e auditoriumit
Pamje nga përgatitjet e auditoriumit

Elbasani ishte stacioni i radhës i debatit Auditorium të BBC - së që vazhdon udhëtimin e tij nëpër Shqipëri dhe në Kosovë. Ky debat mundësohet dhe me ndihmën e ambasadës britanike dhe është një bashkëpunim i BBC - së me Top Channel.

Auditori në Elbasan ishte i mbushur me të rinj të universitetit Aleksandër Xhuvani, por edhe me nxënës të gjimnazeve të qytetit. Gjithashtu kishte dhe një përfaqësi të konsiderueshme të shoqërisë civile të qytetit.

Programi auditorium i BBC-së shkoi dy herë në Elbasan. Ky është programi i ciklit të parë Auditorium nëpër Shqipëri.

 
 
LOKALE
E ardhmja e studentëve të diplomuar
08 janar 2007 | Faqja Kryesore
Ndotja e ambjentit shqetësim i përgjithshëm
15 shkurt 2007 | Faqja Kryesore
Zgjedhjet lokale
15 shkurt 2007 | Faqja Kryesore
Ristrukturimi i kalasë
16 shkurt 2007 | Faqja Kryesore
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>