http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E mërkurë, 25 janar 2006 - 17:20 CET

Intervista në audio për Presidentin Rugova

Këtu mund të dëgjoni në audio programin e mëngjesit (26.01) BBC Sot

Më poshtë mund të dëgjoni në audio intervista të dhëna nga personalitete të ndryshme në Kosovë e më gjerë mbi jetën dhe veprimtarinë e Presidentit Ibrahim Rrugova.

Ismail Kadare, shkrimtar

Natasha Kandiq, drejtore e Fondit Humanitar për të Drejtat Qytetare në Serbi

Dritëro Agolli, shkrimtar

Besnik Mustafaj, ministër i Jashtëm i Republikës së Shqipërisë

Wolfgang Petrich - ambasador i Austrisë pranë Kombeve të Bashkuara.

Doris Pack, deputete në Parlamentin Europian

Mehmet Bardhi, deputet shqiptar në Parlamentin e Malit të Zi

Riza Halimi, një ndër udhëheqësit e shqiptarëve në Luginën e Preshevës

Oliver Ivanovic, një ndër udhëheqësit e serbëve në Kosovë

Adnan Merovci - bashkëpunëtor i afërt i Presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova

Mehmet Kraja, ish-bashkëpunëtor i Presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova