BBCAlbanian.com
 
 
Mësojmë anglisht
Botuar: E mërkurë, 26 gusht 2009 - 17:32 CET
 
Grua në Kinë me sëmundjen e SIDA-s
Kombet e Bashkuara thonë se numri i të infekuarve me virusin HIV është më i lartë se kurrë.
 
Vazhdojnë bisedimet mes Rusisë dhe Ukrainës për çmimin e gazit
 
Zyrtarë të lartë të FMN-së janë takuar këtë javë për të diskutuar faljen e borxheve për disa vende.
 

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>