http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E hënë, 15 mars 2004 - 13:16 CET

Ekipi i BBC në shqip

BBC në shqip transmeton këto emisione.

10.00 - 12.00 Programi BBC Sot - Lajme nga rajoni dhe nga bota, analiza të ngjarjeve kryesore ndërkombëtare e rajonale, lidhje të drejtpërdrejta me studiot në Tiranë e Prishtinë, kronika nga korrespondentët më Maqedoni, Greqi dhe vende të tjera të rajonit., intervista e reportazhe, diskutime për tema të ndryshme me rëndësi ndërkombëtare e rajonale.

17.00 - 18.00 Lajmet më të fundit nga bota e rajoni, analiza dhe intervista për ngjarjet kryesore të ditës, kronika nga rajoni dhe nga bota. Diskutime për tema të ndryshme me rëndësi ndërkombëtare e rajonale.

Ekipi realizues i programeve të BBC-së në Shqip përbëhet:

Londër

Diana Kola
Ragip Luta
Ilir Nishku
Arben Manaj
Faik Luta
Gëzim Guri
Irena Luto
Majlinda Zeqiri
Albana Kasapi
Seladin Xhezairi
Elira Lamani
Blerina Goga
Mirela Manaj
Sokol Gruda

Shqipëri:
Aleksandër Furrxhi
Ilir Kadia
Fatos Ahmati
Jonuz Hallaçi (Kukës)
Valbona Lasku

Kosovë:
Muharrem Nitaj
Arber Vllahiu
Violeta Hyseni
Hajrije Fazliu

Maqedoni:
Nazim Rashidi

Greqi:
Robert Goro

Beograd
Fahri Musliu

SHBA:
Shkëlqim Beqari

Gjermani:
Alida Berisha-Cani

Itali
Keti Biçoku