BBCAlbanian.com
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Për ne
 
 
..... Seksioni shqiptar i BBC-së transmeton dy emisione në ditë.

10.00 - 12.00 Programi BBC Sot - Lajme nga rajoni dhe nga bota, analiza të ngjarjeve kryesore ndërkombëtare e rajonale, lidhje të drejtpërdrejta me studiot në Tiranë e Prishtinë, kronika nga korrespondentët më Maqedoni, Greqi dhe vende të tjera të rajonit., intervista e reportazhe, diskutime për tema të ndryshme me rëndësi ndërkombëtare e rajonale.

17.00 - 18.00 Lajmet më të fundit nga bota e rajoni, analiza dhe intervista për ngjarjet kryesore të ditës, kronika nga rajoni dhe nga bota.

Ekipi realizues i programeve të BBC-së në shqip përbëhet:

Në Londër:
Diana Kola - Shefe e Seksionit
Editor
Ilir Nishku
Ragip Luta
Gazetarë
Albana Kasapi
Arben Manaj
Blerina Goga
Faik Luta
Gëzim Guri
Irena Luto
Majlinda Zeqiri
Mirela Manaj
Seladin Xhezairi
Sokol Gruda
Asistentë
Elira Lamani
Mirela manaj
Sokol Gruda

Shqipëri:
Aleksandër Furrxhi
Fatos Ahmati
Ilir Kadia
Jonuz Hallaçi (Kukës)
Bashkëpunëtorë
Elira Çanga (Tiranë)
Alma Sula (Tiranë)
Adrian Hoti (Shkodër)
Kristina Fidhi (Gjirokastër)
Asistente
Valbona Furari

Kosovë:
Muharrem Nitaj
Arbër Vllahiu
Violeta Hyseni
Bashkëpunëtorë
Blerina Rogova
Asistente
Harije Fazliu

Maqedoni:
Nazim Rashidi

Greqi:
Robert Goro

SHBA:
Shkëlqim Beqari

Gjermani:
Alida Berisha-Cani

Itali
Keti Biçoku

 
 
 
GJITHASHTU
 
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>