http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E hënë, 13 dhjetor 2010 - 11:55 CET

Në foto: Kosova voton

Kosova ka votuar në zgjedhjet e para parlamentare pas pavarësisë. PDK-ja e kryeministrit Hashim Thaçi kryeson sipas rezultateve jozyrtare.

Kosova ka votuar në zgjedhjet e para parlamentare pas pavarësisë. PDK-ja e kryeministrit Hashim Thaçi kryeson sipas rezultateve jozyrtare.

Një votues në zgjedhjet e Kosovës

Gjatë fushatës votuesit ngritën shqetësimin për korrupsionin dhe gjendjen e rëndë të ekonomisë së Kosovës.

Postera në veriun e Kosovës me shumicë serbe kërkojnë bojkotimin e zgjedhjeve.

Postera në veriun e Kosovës me shumicë serbe kërkojnë bojkotimin e zgjedhjeve.

Papunësia në Kosovë shkon deri në 45 përqind. Kosova ka një popullsi të madhe të re që nuk gjejnë vende pune.

Papunësia në Kosovë shkon deri në 45 përqind. Kosova ka një popullsi të madhe të re që nuk gjejnë vende pune.

Gjatë votimeve pati incidente të shkëputura dhune, disa prej tyre në veri.

Gjatë votimeve pati incidente të shkëputura dhune, disa prej tyre në veri.

Zgjedhjet u thirrën pas tërheqjes së LDK-së nga koalicioni qeverisës në Kosovë. Kreu i ri i LDK-së Isa Mustafa voton në zgjedhje.

Zgjedhjet u thirrën pas tërheqjes së LDK-së nga koalicioni qeverisës në Kosovë. Kreu i ri i LDK-së Isa Mustafa voton në zgjedhje.