BBCAlbanian.com
 
Botuar: E mërkurë, 03 qershor 2009 - 14:27 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Kukësi ndalimi i parë i rrugëtimit nëpër Shqipëri
 

Gjatë kësaj fushate zgjedhore BBC-ja udhëton nëpër Shqipëri për të sjellë çështjet dhe problemet që preokupojnë njerëzit. Udhëtimi ekipit të BBC-së fillon në qytetin verior të Kukësit.

Në Kukës kandidatë të partive kryesore, studentë e veprimtarë të rajonit diskutojnë për ndërtimin e korridorit Durrës-Kukës dhe rëndësinë e këtij projekti për qytetin dhe zonën verilindore.

Autostrada Durres- Kukes pritet të sjellë zhvillim në rajonin e varfër verior.

Studentët Alketa Dragjoshi dhe Arjeta Spahiu morën pjesë në debatin ku u fol edhe për universitetin.

Një nga shqetësimet e njerëzve është infrastruktura e vjetëruar e qyteteve.

Mediat lokale përcjellin debatin e BBC-së në Kukës.

Qytetarët në Kukës janë të interesuar që problemet e tyre të dëgjohen nga politikanët. Ata dëshirojnë zgjidhje të shpejta.


 
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>