BBCAlbanian.com
 
 
Analiza
Botuar: E mërkurë, 02 mars 2011 - 14:10 CET
 
Kolonel Gaddafi
Kolonel Gaddafi i thotë BBC-së se populli e do, në Tripoli s'ka dhunë dhe ai nuk ka ndërmend të largohet nga Libia.
 
Një studim i komisionuar nga qeveria britanike bën thirrje për veprim urgjent për të parandaluar urinë globale në dekadat e ardhshme.
 
Më shumë se 800 mijë njerëz jetojnë në kampe të përkohshme, ndërsa rindërtimi nuk ka nisur ende.

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>