BBCAlbanian.com
  Kosovë - Zgjedhjet e parakohshme 2010
Botuar: E enjte, 16 dhjetor 2010 - 17:33 CET
 
Jakup Krasniqi
Presidenti në detyrë i Kosovës, Jakup Krasniqi, tha për BBC-në se zgjedhjet kishin probleme serioze.
 
Votues
 
Zgjedhjet - Kosova dhe rajoni
Votuesit serbë dobësojnë pozitën e Beogradit në bisedime, por nuk duhet të sanksionohen, thotë Ivanoviq.
 
Rruga deri te zgjedhjet
Kryeministri Thaçi thotë për BBC-në se kutitë e votimit në zgjedhje do të hapen në të gjithë territorin e Kosovës.
 
Kosova dhe ndërkombëtarët
Presidenti në detyrë i Kosovës, i tha BBC-së se kritikat e opozitës për rolin e tij në zgjedhje janë pa bazë.

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>