BBCAlbanian.com
  superpower
Botuar: E premte, 05 mars 2010 - 15:12 CET
 
Arkiv
A po i ndryshon interneti njerëzit? Çfarë ndikimi ka ai tek individët dhe mënyra e sjelljes së tyre në shoqëri?
 
Në internet
 
Në kuadër të sezonit Superpower, ndalemi në Indi ku martesat përmes internetit janë një biznes i suksesshëm.
 
Shpërndarja masive e internetit në Shqipëri erdhi pas 1997. Tani interneti është rritur ndjeshëm.
 
Sipas disa parashikimeve vitin e ardhshëm rreth 80 për qind e planetit tonë do të jetë e lidhur në internet.

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>