BBCAlbanian.com
  Samiti i Kopenhagës
Botuar: E premte, 18 dhjetor 2009 - 13:02 CET
 
Arkiv
Paneli i ekspertëve të OKB-së thotë se kolegët britanikë kanë ofruar prova për ndryshimin e klimës.
 
Ndotja e klimës
 
Vendet në zhvillim tërhoqën bashkëpunimin e tyre duke pezulluar negociatat në konferencën në Kopenhagë.
 
William Kamkwanba ndërtoi mullirin e erës që e pa në një libër dhe solli energjinë elektrike në fshatin e tij.
 
Çështjet e kujdesit për mjedisin dhe ngrohja globale po vihen në qendër të vëmendjes në Shqipëri.

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>