BBCAlbanian.com
  Pas tronditjes
Botuar: E enjte, 10 shtator 2009 - 14:00 CET
 
Lehman Brothers
Përse u lejua të falimentojë banka Lehman Brothers dhe cilat ishin pasojat e këtij falimentimi?
 
Te ardhurat
 
Në pjesën e dytë të këtij cikli BBC pyet nëse nafta është një sektor ku fitimet nga investimet janë të garantuara.
 
Statistikat zyrtare tregojnë se këtë vit ka patur më shumë emigrantë të rikthyer në Shqipëri, por ata kanë sjellë më pak para.
 
Rënia e Lehman Brothers që falimentuan në shtator të vitit të kaluar i dha shkak fillimit të krizës financiare.

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>