BBCAlbanian.com
  Zgjedhjet në Shqipëri
Botuar: E martë, 23 qershor 2009 - 13:49 CET
 
Zgjedhjet në Shqipëri
Zgjedhjet e 28 qershorit janë të shtatat që zhvillohen në Shqipëri që nga vendosja e pluralizmit politik.
 
Numërimi i votave
 
Fushata
Zëdhënësi i OSBE-ODIHR-it, thotë se zgjedhjet në Shqipëri kanë treguar përmirësime, por ka pasur edhe shkelje.
 
Nëpër Shqipëri
PD ka reaguar pas vendimit duke deklaruar se për këtë çështje do t'i drejtohet kolegjit zgjedhor.
 
Debate në audio
Zgjedhjet shihen si të rëndësishme për vendin dhe anëtarësimin e tij të ardhshëm në BE.

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>