BBCAlbanian.com
  Shkolla e Gazetarisë
Botuar: E enjte, 30 prill 2009 - 12:21 CET
 
Shkolla e Gazetarisë së BBC-së
Udhëzuesit e Shkollës së Gazetarisë së BBC-së mbështeten në përvojën dhe ekspertizën e gazetarëve të saj.
 
Flamur
 
Korrespondenti i BBC-së, Allan Little, ofron metodën e tij të të shkruarit qartë e bindshëm për radio.
 
Hyrja e përgatit dëgjuesin për ç'pritet në kronikë apo në intervistë, dhe e mban atë të interesuar.
 
Ndryshimet e mëdha në Shqipëri e kanë kushtëzuar punën e korrespondentit, shkruan Aleksandër Furxhi.

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>