BBCAlbanian.com
  Zgjedhjet në Amerikë
Botuar: E mërkurë, 12 nëntor 2008 - 16:34 CET
 
Barack Obama
Obama thotë se 'në Amerikë ka mbërritur ndryshimi' pasi zgjidhet presidenti i parë me ngjyrë i vendit.
 
Barak Obama
 
FUSHATA E OBAMËS
Dy vetë akuzohen se kishin komplotuar për të vrarë kandidatin demokrat për presidencën dhe të tjerë.
 
FUSHATA E MCCAINIT
Senatori John Mc Cain premton ndryshime ndërsa pranon nominimin e partisë së vet për president.
 
TË TJERA
Demokrati Obama dhe republikani McCain bëjnë përpjekjet e fundit për të fituar votën e lëkundur.

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>