BBCAlbanian.com
  Intervista dhe debate
Botuar: E martë, 04 janar 2011 - 16:53 CET
 
Tony Blair duke folur për BBC-në
Ndërhyrja ndërkombëtare bëri që Kosova të përballet sot me sfidat e paqes dhe jo luftës, thotë Tony Blair për BBC-në.
 
Shkrimtari Ismail Kadare
 
Intervista
Noel Malcolm, historian, njohur, veç të tjerash, edhe për veprën "Kosova - Një Histori e Shkurtër".
 
Debate
Kancelarja Merkel tha se multikulturalizmi në Gjermani ka dështuar. Çfarë gjasash ka ai në Kosovë?
 
Zigzag
Bashkëbiseduesi ynë është njohës i mirë i realitetit në rajonin e Ballkanit. Keni pyetje për zotin Godo?

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>