BBCAlbanian.com
  Fushata 'Shqipëria një euro'
Botuar: E mërkurë, 07 maj 2008 - 14:31 CET
 
BBC
Në Londër zhvillohet forumi ekonomik për Shqipërinë me pjesëmarrje edhe të disa ministrave shqiptarë.
 
David Thomas
 
Intervista
Në Shqipëri vazhdojnë debatet rreth iniciativës më të fundit të qeverisë "Shqipëria 1 euro".
 
Analiza
Analisti i BBC-së, Gabriel Partos, thotë se se iniciativa 'Shqipëria një euro' është ambicioze
 
Rajon
Ekspertë të çështjeve ekonomike dhe biznesmenë në Maqedoni përshendesin iniciativën "Shqipëria një euro"

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>