BBCAlbanian.com
  Energjia
Botuar: E premte, 11 janar 2008 - 08:20 CET
 
Turbina ere
ENERGJIA
Komisioni Europian ka prezantuar një strategji të re, duke i kërkuar 27 vendeve anëtare të nënshkruajnë një politikë të përbashkët.
 
BBC
 
Energjia në rajon
Shirat e fundit kanë dhënë shenjat e para të një stopimi për momentin te krizës energjetike.
 
Energjia dhe BE
Samiti i Portugalisë do të dominohet nga çështjet e tregtisë dhe energjisë, ku palët kanë mosmarrëveshje.
 
Energjia në botë
Kryeministri kanadez njoftoi ngritjen e dy objekteve ushtarake në Arktik për të ushtruar sovranitetin e vendit.

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>