BBCAlbanian.com
 Zgjedhjet 2005
Botuar: E mërkurë, 22 qershor 2005 - 13:46 CET
 
Numër falas për zgjedhjet 
 
KQZ u ofron qytetarëve numër telefoni pa pagesë ku mund të informohen për procesin e zgjedhjeve të 3 korrikut.
 
 
 
 
Tirana 
 
 
Kuti votimiPartitë kryesore
Këtu mund të gjeni profilet e partive kryesore në zgjedhjet 2005
EdukimiPARTITË
Çështjet kryesore sipas partive
Kuti votimiVOTUESIT
Çështjet sipas votuesve
 
 
KANDIDATËT
Pallati i Kongreseve 
 
Në Shqipëri përfundon afati i regjistrimit të subjekteve politike për zgjedhjet e tre korrikut.
 
 
ZGJEDHËSIT
Tirana 
 
Listat përfundimtare të zgjedhësve për votimet e tre korrikut në Shqipëri pritet të shpallen më tetë qershor.
 
 
VËZHGUESIT
Kryesuesi i misionit vëzhgues të zgjedhjeve Jurgen Grunnet 
 
Shefi i misionit të vëzhguesve thotë se rezultati i zgjedhjeve, duhet të reflektohet në parlament.
 
Kuvendi i ShqipërisëKuvendi i Shqipërisë
Rezultatet e zgjedhjeve të përgjithshme 2001
BBC SOTBBC SOT
Mbulim i plotë i fushatës zgjedhore
Na shkruaniNa kontaktoni
BBC mirëpret komentet dhe sugjerimet tuaja
 

 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>