BBCAlbanian.com
 
Botuar: E mërkurë, 05 janar 2011 - 16:58 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Debat: Sfidat e Kosovës në 2011
 
Prishtina (Skulptura newborn)
Kosova ka hyrë në vitin e ri me një proces të papërfunduar zgjedhor.

Formimi i institucioneve të reja pas mbylljes së këtij procesi, vlerësohet si sfida e parë e vitit për autoritetet e Prishtinës.

Një çështje tjetër e ndjeshme që ka nxitur reagime të forta në Prishtinë por edhe në qendrat e botës, do të vazhdojë të diskutohet edhe në vitin 2011.

Projekt-rezoluta e raportuesit të Këshillit të Evropës, Dick Marty, i cili e akuzon kryeministrin e Kosovës, Hashim Thaçi në aktivitete të jashtëligjshme, do të diskutohet në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës në fund të muajit janar.

Gjatë vitit 2011 pritet dhe rigjykimi i ish-kryeministrit Ramush Haradinaj nga Gjykata e Hagës.

Për disa nga sfidat kryesore që e presin Kosovën gjatë këtij viti, korrespondentja e BBC-së, Violeta Hyseni, bisedoi me analistë në Prishtinë.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>