BBCAlbanian.com
 
Botuar: E hënë, 20 dhjetor 2010 - 14:08 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Zigzag: Keni pyetje për profesor Pajazit Nushin?
 
BBC
Kë dëshironi bashkëbisedues në Zigzagun e radhës?
Një ndër problemet më të mprehta të tranzicionit të ish vendeve komuniste, gjithësesi është dhe ai që lidhet me reformat në sistemin e arsimit.

Kjo sidomos ka të bëj me procesin edukativo-arsimor në shkollën shqipe në hapësirat e ish-Jugosllavisë.

Studimet dhe kërkimet shkencore psikologjike të profesor Pajazit Nushit kanë hedhur shumë dritë mbi këto probleme dhe çmohen si një ndihmesë e rëndësishme për kundrimin e zhvillimit psikologjik, social dhe kulturor të shqiptarëve.

Bashkëbiseduesi ynë i radhës është anëtar i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës dhe një ndër protagonistët kryesorë të zhvillimeve të disa dhjetëvjeçarëve të fundit që lidhen me shqiptarët në ish-Jugosllavi dhe veçmas në Kosovë.

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>