BBCAlbanian.com
 
Botuar: E hënë, 30 gusht 2010 - 18:38 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Diskutim: Sa e njohin njeri-tjetrin shqiptarët?
 
Autostrada Durrës-Morinë
Mijëra qytetarë nga Kosova e Maqedonia i kanë kaluar pushimet apo fundjavët në bregdetin e Shqipërisë këtë verë.

Por edhe shumë shqiptarë bëjnë rrugën e kundërt drejt destinacioneve turistike në Maqedoni apo Kosovë.

Lehtësimi i udhëtimit drejt destinacioneve turistike ka bërë që më shumë njërëz nga vende të ndryshme të përballen me njëri-tjetrin, ta njohin njeri-tjetrin më mirë.

Rrëzimi i Murit të Berlinit në fund të viteve 90-të, përveç hapjes së Evropës, u dha mundësi edhe shqiptarëve të ndarë në disa shtete të komunikojnë më shumë.

- Sa e njohin njëri-tjetrin shqiptarët e rajonit pas një përballje tashmë disa vjeçare?

- A funksionojnë shqiptarët si një treg idesh, pune e biznesi?

Nazim Rashidi bisedon me të ftuarit e tij në rubrikën Forum.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>