http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E mërkurë, 19 maj 2010 - 17:11 CET

Forum: Fëmijët jetimë të Shqipërisë

Njëzet maji nderohet në Shqipëri si Dita Kombëtare në ndihmë të jetimëve.

A është shoqëria shqiptare në ndihmë të tyre vetëm një ditë apo në çdo ditë të vitit?

Dëgjoni forumin

A është ajo familja e vërtetë apo njerka e tyre?

Çfarë mendoni ju për gjendjen aktuale të tyre dhe si mund të ndryshojë ajo?

Fëmijët jetimë të Shqipërisë është tema e forumit të BBC në shqip që u përgatit nga Ilir Kadia.