BBCAlbanian.com
 
Botuar: E mërkurë, 19 maj 2010 - 17:11 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Forum: Fëmijët jetimë të Shqipërisë
 
Fëmijë jetim
Sa kujdeset shoqëria shqiptare për jetimët?
Njëzet maji nderohet në Shqipëri si Dita Kombëtare në ndihmë të jetimëve.

A është shoqëria shqiptare në ndihmë të tyre vetëm një ditë apo në çdo ditë të vitit?

A është ajo familja e vërtetë apo njerka e tyre?

Çfarë mendoni ju për gjendjen aktuale të tyre dhe si mund të ndryshojë ajo?

Fëmijët jetimë të Shqipërisë është tema e forumit të BBC në shqip që u përgatit nga Ilir Kadia.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>