http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E shtunë, 06 mars 2010 - 12:56 CET

Zigzag: Adelina Ismaili iu përgjigjet pyetjeve tuaja

Ajo u bë e njohur në arenën shqiptare me këngë si 100% Zeshkane, S'jam Sex Bombë, Prej Fillimit dhe Mbretëreshë e Robëreshë.

E lindur në 1979 në Kosovë, ajo është dhe një nga këngëtaret më popullore shqiptare.

Fjala është për Adelina Ismailin që këtë radhë ishte e ftuar e BBC në emisionin Zigzag.

Në këtë emision, ajo u përgjigjet pyetjeve të ndryshme që kanë ardhur në adresë të e-mailit të BBC që është albanian@bbc.co.uk.

Dëgjoni programin në audio

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi.