BBCAlbanian.com
 
Botuar: E hënë, 08 mars 2010 - 18:04 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Forum: Rrjetet sociale ndryshojnë lidhjet e njerëzve
 
Facebook - një nga rrjetet e shumta sociale në internet
Në dy dekadat e fundit interneti dhe revolucioni dixhital kanë prekur çdo aspekt të jetës sonë në çdo cep të globit.

Edhe mënyra se si shumë prej nesh komunikojmë me njëri-tjetrin apo në grup ka ndryshuar në mënyrë rrënjësore.

Cili është ndikimi i këtij revolucioni dixhital në rajonin tonë? A ka ndikuar ai në jetët e njerëzve? Na shkruani!

Rrjetet sociale, si Facebook, Myspace, Twitter, Messenger e një dyzinë emrash të tjerë, tashmë janë shndërruar në një femonen social.

Këto platforma të reja komunikimi, të cilat nuk iu kanë shpëtuar kritikave, po përdoren gjerësisht edhe në fushata ndërgjegjësuese, duke filluar që nga zgjedhja e Presidentit Obama në Shtetet e Bashkuara e deri te grumbullimi i fondeve për viktimat e tërmetit në Haiti.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>