BBCAlbanian.com
 
Botuar: E martë, 22 dhjetor 2009 - 14:22 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Shqipëria dhe ndryshimet e klimës
 
Forumi mbi ambjentin
Forumi u realizua në studion e BBC-së në Tiranë
Ngrohja globale është një prej sfidave më të mëdha të kohëve moderne dhe çështja ishte në fokus të takimit të nivelit të lartë të Kopenhagës.

Kur flitet për mjedisin, në debat shtrohet përgjegjësia e shteteve për të arritur objektivat, duke vënë presion mbi industritë e tyre që të përdorin teknologji të përparuar dhe më pak ndotëse.

Po Shqipëria ku ndodhet në raport me këtë shqetësim global?

Kjo pyetje ishte tema qendrore e forumit të BBC-së zhvilluar në studion e Tiranës.

Të ftuar në forum ishin: Taulant Bino, zv.ministër i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave, Xhemal Mato, veprimtar i njohur për çështje të mjedisit, drejtues i shoqatës mjedisore Ekolëvizja, Agron Deliu nga Instituti joqeveritar për Studime Ambientale dhe Vaso Miho, nga zyra e Tiranës e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Mori pjesë edhe një grup studentësh të gazetarisë në Universitetin e Tiranës.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>