BBCAlbanian.com
 
Botuar: E premte, 11 dhjetor 2009 - 17:16 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Zigzag: Dëgjuesit pyesin regjisorin Pirro Milkani
 
BBC
Kë dëshironi bashkëbisedues në Zigzagun e radhës?
Ku ndodhet filmi shqiptar tani? A e ka gjetur ai rrugën e suksesit në ekonominë e re të tregut? Çfarë temash sjell ai? Cilat janë kënaqësitë dhe vështirësitë e një regjisori?

Për të na dhënë mendimin e tij për këto çështje dhe të tjera i ftuari i radhës në rubrikën Zigzag është regjisori dhe kineasti i njohur Pirro Milkani.

Zoti Milkani ka një karrierë të gjatë në botën e filmit, ai provoi edhe diplomacinë për pak kohë.

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>