http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E premte, 02 tetor 2009 - 17:08 CET

Kosova, identiteti dhe imazhi

Qeveria kosovare ka angazhuar kompaninë e famshme Saatchi & Saatchi për krijimin e një identiteti të ri vizual për shtetin më të ri në Evropë.

Po cili është imazhi aktual i Kosovës në botë? A duhet ndryshuar ai? Përse? Çfarë synohet të jetë ai dhe si mund të arrihet kjo?

Dëgjoni FORUM-in

Për të diskutuar rreth këtyre çështjeve Ragip Luta bisedon me të ftuarit e tij në rubrikën FORUM-in e BBC-së:

Engjëllushe Morina, drejtoreshë e Inisiativës Kosovare për Stabilitet (IKS), institut kërkimor në Prishtinë, Jeff Bieley, zëvendës-shef i Zyrës Civile Ndërkombëtare (ICO) në Mitrovicë, amerikan që tashmë disa vjet jeton në Kosovë dhe Ardian Thaçi, drejtor i departamentit për strategji dhe marrëdhënie me klientë në kompaninë Ogilvy, zyra në Kosovë.