http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E premte, 08 maj 2009 - 15:11 CET

Në Zigzag: Pëllumb Xhufi, zëvendëskryetar i LSI-së

Para zgjedhjeve të përgjithshme të 28 qershorit në Shqipëri, mysafirë të në programeve tona të radhës do të jenë disa nga drejtuesit e forcave kryesore politike, pjesëmarrëse në këto gara.

Kësaj radhe bashkëbisedues yni është zoti Pëllumb Xhufi, zëvendëskryetar i Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Dëgjoni bashkëbisedimin me zotin Xhufi.

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi dhe transmetohet çdo të premte e të hënë në emisionin e mëngjesit BBC Sot, pas lajmeve të orës nëntë.